Welkom op de website van VIDA

Welkom op de website van Vrouwen In Dongen Actief, kortom VIDA. De vereniging is opgericht in januari 2015. Daarvoor zijn we meer dan 75 jaar actief geweest onder de vlag van de Katholieke Vrouwen Organisatie. Toen de KVO ophield te bestaan, besloten de leden en het bestuur als zelfstandige vereniging verder te gaan.

VIDA betekent in het Spaans ‘leven’, ‘beweging’, ‘voortbestaan’. Betekenissen die van toepassing zijn op onze vereniging, maar VIDA staat ook voor ontmoeting, informatie, ontspanning, gezelligheid en betrokkenheid. VIDA is een vereniging voor vrouwen uit Dongen en omgeving. Iedereen kan lid worden van de vereniging, ongeacht religie.

Welke activiteiten kunt u bij VIDA verwachten?
Jaarvergadering
Voorjaarsbijeenkomst
Najaarbijeenkomst
Kerstviering
Excursies
Wandelingen
Fietstochten
Jaarlijks afdelingsreisje
Diverse lezingen
Creatieve bijeenkomsten

Alle activiteiten staan vermeld in het jaarprogramma-boekje, dat u rond de jaarwisseling ontvangt. Ook kunt u ze vinden op deze site onder het kopje Activiteitenkalender.

Hoe meld u zich aan voor een activiteit?
U ontvangt 3 keer per jaar een nieuwsbrief met daarin een uitnodiging voor de jaarvergadering, voor- of najaarsbijeenkomst. In deze nieuwsbrief staat informatie over de komende activiteiten. Tevens ontvangt u bij de nieuwsbrief een opgavestrookje. Op zo’n bijeenkomst kunt u zich opgeven voor een activiteit, middels het bijgevoegde opgavestrookje. Ook kunt u zich opgeven bij een van de bestuursleden. De nieuwsbrief vindt u ook op deze site onder het kopje nieuwsbrief.

Waar vinden de activiteiten plaats?
De jaarvergadering, voor-en najaarsbijeenkomst en de kerstviering vinden plaats in cultureel centrum ’t Schouw, Rembrandtstraat 69, 5102 DK in Dongen. De locatie van de andere activiteiten is afhankelijk van de activiteit.

Deelnemen aan een activiteit
Deelnemen aan activiteiten is geheel op eigen risico. Het bestuur kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

Contributie
Wilt u lid worden? De contributie bedraagt € 30,= per jaar. Voor de meeste activiteiten geldt een kleine bijdrage, afhankelijk van de kosten van deze activiteit. Voor meer informatie over lidmaatschap kunt u een mail sturen naar info@vida2015.nl.

Wilt u terug naar dit beginscherm, klik dan op het logo!

Neemt u gerust een kijkje op onze website of stuur een mailtje naar info@vida2015.nl voor meer informatie.

 

rand 1