2020

Bekijk alle foto’s van een activiteit door op de link boven of onder de foto te klikken

Je komt dan terecht bij het fotoalbum en kunt alle foto’s bekijken door naar beneden te scrollen.

Je kunt ook op een foto klikken  en ze dan één voor één bekijken. Rechts boven zie je dan een linkje. Als je dat aanklikt kun je een reactie bij de foto geven.

1e lustrum en jaarvergadering

8 januari

https://photos.app.goo.gl/Tc6u4UdAsfuTFmhy5

Bijna alle leden waren aanwezig deze 8e januari. Een bijzondere bijeenkomst. Vida vierde haar 1e lustrum. Alweer 5 jaar was het geleden dat de vereniging na het stoppen van de KVO als zelfstandige vereniging van start ging. En dit moest gevierd worden. We begonnen de avond met een heerlijke koffietafel, gevolgd door de jaarvergadering. Daarna was het tijd voor amusement. Het bestuur had de groep Jukebox uitgenodigd voor dezer speciale avond. Een groot succes waarbij de leden zelf aan konden geven wat voor muziek ze wilden horen. Gouwe ouwe van de jaren 50 tot de jaren 90. Liedjes die we al jaren niet meer hadden gehoord kwamen nu voorbij en iedereen zong uit volle borst mee. Soms waagde zich ook iemand aan een dansje. Het was een geweldige avond waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.

______________________________________________________________________________

Cadeaukaartjes maken

21 en 23 januari

https://photos.app.goo.gl/X9ptLVLASJpyXWhG6

21 en 23 januari was het cadeaukaartjes maken bij Trees. Het was gezellig en er moest flink gewerkt worden. Maar liefst 10 cadeaukaartjes per persoon, dus dat was doorwerken. Op de foto’s zijn de prachtige resultaten te zien.

______________________________________________________________________________

Remedica

13 februari

https://photos.app.goo.gl/jfSRvYyd1Dgg2Zac8

Donderdag 13 februari waren 40 leden aanwezig bij de thema middag “Kom in beweging, die gepresenteerd werd door Pien van Remedica. Zij vertelde over het belang van bewegen op latere leeftijd en de invloed daarvan op de zelfstandigheid en afhankelijkheid. Ook onderwerpen als gewrichtspijn, hulpmiddelen, darmgezondheid en huidverzorging werden behandeld Het was een interessante middag. En omdat het over bewegen ging, gingen er een aantal leden mee in de polonaise.

______________________________________________________________________________

Bowlen

20 februari

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

https://photos.app.goo.gl/etFUYXdx6WjoJLTPA

Weer een gezellige middagje bowlen bij Merlijn in Oosterhout. Blijft altijd leuk.

______________________________________________________________________________-

Bord stippen

8 september

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

h

https://photos.app.goo.gl/KJh22CqHMbT1st6k9

8 September hebben we eindelijk de activiteit stippen verven gedaan. Vanwege de corona kon de activiteit in maart niet doorgaan. Nu hebben we besloten om het in 2 groepen te doen zodat we verder uit elkaar kunnen zitten. 15 september nog een keer.