2024

Bekijk alle foto’s van een activiteit door op de link boven of onder de foto te klikken

Je komt dan terecht bij het fotoalbum en kunt alle foto’s bekijken door naar beneden te scrollen.

Je kunt ook op een foto klikken  en ze dan één voor één bekijken. Rechts boven zie je dan een linkje. Als je dat aanklikt kun je een reactie bij de foto geven.

————————————————————————————————————-

Jaarvergadering

11 januari

https://photos.app.goo.gl/ENZYAXnhZpoJtjvy5

Er waren weer veel leden aanwezig op de jaarvergadering. Het begon zoals gewoonlijk met het kasverslag en een samenvatting van de activiteiten van 2023. Daarna konden we gaan genieten van de zanggroep “Trekdrop en de Zuurtjes”. Deze groep bestaat uit 5 vrouwen, die op een leuke manier de liedjes aan elkaar praten. De liedjes waren zeer herkenbaar en vrijwel iedereen kon ze wel meezingen, wat ook massaal gebeurde. Een geslaagde avond.

——————————————————————————————————-

Spellenmiddag

24 januari

https://photos.app.goo.gl/mA27eZJYkX8oqJMa9

Woensdag 24 januari werden er spelletjes gespeeld bij Fred in de Viersprong. Altijd weer gezellig.

————————————————————————————————–

Bowlen

15 februari

https://photos.app.goo.gl/AVtMGYsBSMKoAbwv8

Weer een gezellige middag bowlen bij Merlijn in Oosterhout.

—————————————————————————————————

Lunchen Rooi Pannen

6 maart

https://photos.app.goo.gl/oBpsJfvKSsyGs2W66

Het was weer gezellig bij de Rooi Pannen. Bijna iedereen was op de fiets met dit mooie weer. Altijd een activiteit met veel animo.

—————————————————————————————————————-

Voorjaarsbijeenkomst

20 maart

https://photos.app.goo.gl/yCbkH59PqwhNxDVVA

Katinka Molenschot van Checkpoint4U kwam een lezing geven over haar passie voor gezondheid, wat altijd een drijfveer is geweest voor het werken in de zorg. Haar doel is om preventieve gezondheidszorg bereikbaar te maken voor iedereen, klachten voorkomen in plaats van herstellen. Je kunt er een bodyscan laten maken en aan de hand van de uitkomst worden dan een plan van aanpak gemaakt. Via een diapresentatie gaf zij uitleg over het resultaat van zo’n bodyscan en de behandeling. ——————————————————————————————————————–

Remedica

3 april

https://photos.app.goo.gl/h1U4K2MBxdx66DFD6

Presentatie Vitaal Voorjaar: Hele leuke en interessante presentatie van Marloes van Remedica. De leden werden in beweging gezet door middel van stoelyoga, verrassingsbal doorgeven en staand en draaiend antwoord geven op vragen. Het was een gezellige avond.


Lentewandeling

12 april

https://photos.app.goo.gl/ShRGenDuK4bKXWYU9

Met recht een lentewandeling. Het weer kon niet beter. Na een leuke en gezellige wandeling van een uurtje was het lekker genieten van tomaten- en groentesoep met stokbrood en kruidenboter bij Fred in de Viersprong.


Creatieve middag: ketting maken

25 april

https://photos.app.goo.gl/WKxEFPV6MTpHoA4V7

Deze creatieve middag gingen we een ketting maken. Al snel was duidelijk dat het niet meeviel om de kleine knijpkraaltjes aan de draad te krijgen, een enkeling uitgezonderd. Veel dank aan Lia en Ria, die aan hun tafel de andere leden meehielpen, zodat iedereen aan het eind van de middag naar huis ging met een mooie ketting.

———————————————————————————————————-

Hasseltse kapel

1 mei

https://photos.app.goo.gl/NhB54qd2NA2xbUky8

Zowel dinsdagavond als woensdagmiddag gingen diverse leden naar de Hasseltse kapel i.v.m. de meimaand, Mariamaand. Allebei de dagen van het lekker weer om naar Tilburg te fietsen en was de animo groot. Het was er weer druk zoals altijd. De snoep bij de kraampjes konden sommigen niet weerstaan. Op de terugweg deden we de Moerse Hoeve aan om de dorst te lessen. Het was weer een gezellige avond en middag.

———————————————————————————————–

St Jan, Den Bosch

15 mei

https://photos.app.goo.gl/kSXot5omoiHuvLQH9

Woensdag 15 mei gingen we met een aantal leden via een mooie route op de fiets naar de St. Jan in Den Bosch. Na bezichtiging van de kathedraal en bijwonen van het rozenkransgebed werd er genoten van een heerlijke lunch. Daarna via een andere mooie route weer teug naar Dongen. Het was een zeer geslaagd bezoek aan deze prachtige kathedraal.


St. Catharinadal

30 mei

https://photos.app.goo.gl/hah7VcbxgZLiCaDn9

Onder leiding van een gids kregen we een rondleiding door het slot en de wijngaard, de moes en kruiden tuin. In de pauze kregen we koffie/thee aangeboden, waar ook  enkele zusters een praatje kwamen maken. Ook was er gelegenheid om de vesper mee te maken met de zustergemeenschap in de kloosterkerk. We konden ook de expositie zandsculpturen al bezichtigen die daar de komende maanden staan. Als afsluiting kregen we een glas Catharinawijn aangeboden. Het was een zeer interessant bezoek.