2023

 

 

Bekijk alle foto’s van een activiteit door op de link onder de foto  te klikken.

Je komt dan terecht bij het fotoalbum en kunt alle foto’s bekijken door naar beneden te scrollen.

Je kunt ook op een foto klikken  en ze dan één voor één bekijken. Rechts boven zie je dan een linkje. Als je dat aanklikt kun je een reactie bij de foto geven.


 

Jaarvergadering

11 januari

https://photos.app.goo.gl/eURWZHPuSCVvjTRg6

Bij de jaarvergadering werd eerst het kasverslag en een samenvatting van de activiteiten van 2022 voorgelezen. Daarna werd er afscheid genomen van Netty Buitelaar als bestuurslid. En werd ikzelf ook in het zonnetje gezet voor mijn werkzaamheden langs de zijlijn. Na een korte pauze trad de cabaretgroep “de Gulle Lach”op. De groep bestond uit 6 dames en 6 heren. Zij brachten een gevarieerd programma met liedjes en sketches. Met de liedjes werd er flink meegezongen.

—————————————————————————————————–

Marco van Strien

24 januari

https://photos.app.goo.gl/RRBMMiPMRxgKu9aJ8

Dinsdag 24 januari 2023 kregen we een rondleiding bij keurslagerij van Strien in ’s Gravenmoer. We werden ontvangen met koffie/thee met worstenbrood door Marco en zijn zoon Thijs, die in de toekomst de slagerij over zal gaan nemen. In 2 groepen kregen we uitleg over het bedrijf. Marco ging daarna een heel stuk van een varken uitbenen en gaf daarbij uitleg hoe wij het vlees kennen als het in de winkel ligt. Terwijl wij nog verschillende hapjes en drankjes kregen ging Marco onverstoord verder met zijn werk en uitleg geven. Het was een zeer interessante middag die super verzorgd was. Slagerij van Strien bedankt voor deze fijne middag.

——————————————————————————————————

Bowlen Merlijn

3 februari

https://photos.app.goo.gl/3ktNS955e68JS4Cd9

Vrijdag 3 februari genoten een aantal dames weer van het jaarlijkse uitstapje naar de bowling baan in Oosterhout. Er werd weer fanatiek gespeeld.

—————————————————————————————————–

porselein stippen

23 februari

https://photos.app.goo.gl/b8LWXXGyT2JQ8dEu6

We hebben weer een gezellige middag gehad met onze creatieve leden. We hebben 3 schaaltjes voorzien van leuke opdrukken met porseleinverf. Elk schaaltje was weer verschillend. De creaties zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes geworden waar ze allemaal blij mee waren. Lia, bedankt dat wij weer bij jou terecht konden.


Rooi Pannen

9 maart

https://photos.app.goo.gl/dZkcfBLSon7WFzBz8

Gezellig lunchen met zo’n 40 leden bij de Rooi Pannen. Het was gezellig. De leerlingen hadden weer goed hun best gedaan om een heerlijke lunch voor ons te maken. We begonnen met een amuse, gevolgd door een soepje met kabeljauw. Het hoofdgerecht bestond uit kip met gebakken aardappeltjes en toebehoren en als toetje vla.

—————————————————————————————–

Modeshow Geert bij voorjaarsbijeenkomst

22 maart

https://photos.app.goo.gl/KHzb3NH1FgX34agUA

Je kon wel merken dat het voorjaar in de lucht hing bij de modeshow van Geert. Mooie en comfortabele kleding werd geshowd door de “mannequins” van Vida, de dochter en schoonzoon van Trees en de 2 zonen van Fred. Alsof ze het dagelijks deden liepen ze langs de leden om hun creaties te te tonen. De belangstelling was groot. Er konden leuke ideeën opgedaan worden qua kledingstijl. Weer een leuke en gezellige avond.


Creatieve middag

6 april

https://photos.app.goo.gl/hfSRZBfzr1wmVke27

Op de creatieve middag hebben we flesjes omkleed met touw, kantjes, kraaltjes en allerlei frutsels. Het was hard doorwerken om alle drie de flesjes in een middag af te maken. Maar onze creatievelingen slaagden er allemaal in om met 3 leuke flesjes naar huis te gaan. Moe maar voldaan zullen we maar zeggen. Was weer een geslaagde middag.

——————————————————————————————————-

Busreis naar Edah Museum in Helmond

19 april

https://photos.app.goo.gl/CF1MLjrGnSVdhcXm7

Woensdag 19 april hadden we het VIDA reisje. We vertrokken om 11.00 uur met 25 dames met de bus van van der Wou bij De Viersprong. In het plaatsje Zeeland genoten we bij Het Witte Huis van een heerlijke lunch. Via een mooie route reden we naar Helmond waar we het EDAH museum hebben bezocht. We werden in twee groepen verdeeld met iedere groep een gids die heel veel wisten te vertellen over het ontstaan van EDAH winkels en het verloop naar supermarkt. Wat je daar ziet was heel herkenbaar voor iedereen. Bij terugkomst in Dongen hebben we nog genoten van een heerlijk 3 gangen diner dat Fred van de Viersprong voor ons had bereid. Het was een geweldige dag.

———————————————————————————————————-

Hasseltse kapel

3 mei

https://photos.app.goo.gl/sReztz7wYdzj4FRe7

In de meimaand is het een traditie om een bezoekje te brengen aan de Hasseltse kapel. Met 14 leden fietsten we langs het kanaal naar Tilburg. Het was prachtig weer. Helaas hadden we niemand die kon voorbidden. Na een kaarsje aangestoken te hebben en even in de kapel te hebben gezeten gingen we buiten lekker in het zonnetje zitten, terwijl de zoetekauwen zich nog even te goed deden aan het lekkers wat er in de snoepkraampjes lag, van noga tot kaneelstok. Op de terugweg gingen we langs de Moerse Hoeve voor de koffie/thee. Het was weer een gezellige middag.

———————————————————————————————-

Meerseldreef

17 mei

https://photos.app.goo.gl/Wx7ksZFn4fsNmxyh7

Woensdag 17 mei gingen we ook dit jaar weer op de fiets naar Meerseldreef. Via een mooie route fietsten we naar Meerseldreef waar we de Mariagrot bezochten en waar we een lunch hebben gebruikt.  Met de terugweg reden we langs de Mark naar Ulvenhout waar we wat gedronken hebben en vandaar weer terug naar Dongen. Het was een mooie zonnige dag, maar wel met een koude wind.

——————————————————————————————–

Jeu de boule

31 mei

https://photos.app.goo.gl/Tz2aTFp8Frgw6YBm7

Woensdag 31 mei gingen we weer gezellig Jeu de Boulen bij Cor en Henk van Loon aan de Eindsestraat, waar we gastvrij werden ontvangen. Het was weer een sportieve en gezellige middag.

————————————————————————————————