2023

 

 

Bekijk alle foto’s van een activiteit door op de foto bij de activiteit te klikken.

Je komt dan terecht bij het fotoalbum en kunt alle foto’s bekijken door naar beneden te scrollen.

Je kunt ook op een foto klikken  en ze dan één voor één bekijken. Rechts boven zie je dan een linkje. Als je dat aanklikt kun je een reactie bij de foto geven.


 

Jaarvergadering

11 januari

https://photos.app.goo.gl/eURWZHPuSCVvjTRg6

Bij de jaarvergadering werd eerst het kasverslag en een samenvatting van de activiteiten van 2022 voorgelezen. Daarna werd er afscheid genomen van Netty Buitelaar als bestuurslid. En werd ikzelf ook in het zonnetje gezet voor mijn werkzaamheden langs de zijlijn. Na een korte pauze trad de cabaretgroep “de Gulle Lach”op. De groep bestond uit 6 dames en 6 heren. Zij brachten een gevarieerd programma met liedjes en sketches. Met de liedjes werd er flink meegezongen.

—————————————————————————————————–

Marco van Strien

24 januari

https://photos.app.goo.gl/RRBMMiPMRxgKu9aJ8

Dinsdag 24 januari 2023 kregen we een rondleiding bij keurslagerij van Strien in ’s Gravenmoer. We werden ontvangen met koffie/thee met worstenbrood door Marco en zijn zoon Thijs, die in de toekomst de slagerij over zal gaan nemen. In 2 groepen kregen we uitleg over het bedrijf. Marco ging daarna een heel stuk van een varken uitbenen en gaf daarbij uitleg hoe wij het vlees kennen als het in de winkel ligt. Terwijl wij nog verschillende hapjes en drankjes kregen ging Marco onverstoord verder met zijn werk en uitleg geven. Het was een zeer interessante middag die super verzorgd was. Slagerij van Strien bedankt voor deze fijne middag.

——————————————————————————————————