2022

Bekijk alle foto’s van een activiteit door op de  link te klikken die boven of onder de foto staat

Cadeaukaartje maken

21 januari

We zijn weer voorzichtig begonnen met de activiteiten, die kunnen binnen de corona regels. De creatievelingen hebben zich weer kunnen uitleven en mooie cadeau kaartjes gemaakt.


Bowlen

11 februari

https://photos.app.goo.gl/gtimvDx6opTijTvA9

Donderdag 10 februari gingen we met 11 dames weer naar de bowling. Iedereen was erg blij dat dit ook weer kon. Dit bleek ook hoe fanatiek iedereen was. Het was na lange tijd weer een heel gezellige middag.

—————————————————————————————————————

Huis ter Heide

23 februari

https://photos.app.goo.gl/ncLZM477msz2KG3j8

Woensdag 23 februari kregen we een rondleiding bij natuurbegraafplaats Huis ter Heide in De Moer. We werden in twee groepen verdeeld. Iedere groep ging met een natuurgids en een gids van de begraafplaats op pad door het uitgestrekte gebied van Huis ter Heide. De gidsen waren erg enthousiast om over de natuur en de begraafplaats te vertellen, waardoor het een zeer interessante rondleiding was. Deze werd afgesloten met koffie/thee met koek en nog een filmpje.

—————————————————————————————————–

Rooi Pannen

10 maart

https://photos.app.goo.gl/RbK3po7Q8Yqsmf556

Na 2 jaar konden we eindelijk weer eens bij de Rooi Pannen gaan lunchen. Omdat het heerlijk weer was waren de meeste leden met de fiets gekomen. We begonnen met een heldere groente soep, het hoofdgerecht bestond uit aardappelpuree met spinazie, kabeljouwmousse en een stukje zalm. Daarna kregen we nog een glaasje mangomousse met slagroom. De leerlingen hadden weer hun best gedaan. —————————————————————————————————

Voorjaarsbijeenkomst

23 maart

https://photos.app.goo.gl/5NZrqQGCqLnaiiYM6

De voorjaarsbijeenkomst was weer de eerste bijeenkomst in lange tijd. Veel leden waren naar de Viersprong gekomen. Nel opende de bijeenkomst met een mooi gedicht. Daarna deed Willie verslag van de kascontrole en las Jeanne het verslag voor van de activiteiten van de afgelopen 2 jaar. Vervolgens kwam Anita ons iets vertellen over het ANWB Automaatje. Vrijwilligers vervoeren ouderen en soms ook jongeren. Als je vervoer nodig hebt omdat je b.v. niet zo goed meer ter been bent of om een andere reden, dan kun je contact opnemen met Automaatje en zij regelen een afspraak met een chauffeur, die jou naar het plek van bestemming brengt. In de pauze was er een drankje en hapje en daarna kon degene die wilde een spelletje spelen. Favoriet was wel Rummikub, hoewel veel leden het wel gezellig vonden om wat bij te praten na zo’n lange tijd.


Lentewandeling

20 april

https://photos.app.goo.gl/ZTpvSBTiCmqjnqJQ8

Woensdag 20 april ging een groep dames mee met de lentewandeling. Het was prachtig weer om op pad te gaan. Een mooie route ging door de Bergen en door het Trimbos aan de Oude Baan.  Enkele dames deden zelfs wat oefeningen. Er was ook een vragenlijst over Dongen die beantwoord moest worden. Na de wandeling was er lekkere soep met stokbrood bij De Viersprong. Iedereen heeft er weer van genoten.Hasseltse Kapel

4 mei

https://photos.app.goo.gl/6XgUCWjxJRoFy1Eh7

In de meimaand is het traditie om naar de Hasseltse kapel te gaan om te bidden en een kaarsje op te steken voor wie je wilt. In een heerlijk lentezonnetje fietsten we met 17 dames naar Tilburg naar de kapel. Stina had een rozenkrans bij, dus die wilde wel voorbidden. Na afloop hebben we na afloop nog koffie/thee gedronken op het terras bij de Moerse Hoeve.